<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=520878405567709&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Sievi Hyvinvointitilat rakentaa viisi nuorisokotia Avaimet käteen -palveluna

Sievi Hyvinvointitilat rakentaa viisi nuorisokotia Avaimet käteen -palveluna

Sievi Hyvinvointitilat on solminut sopimuksen viiden nuorisokodin rakentamisesta. Hankkeet rakennetaan pääasiassa vuoden 2022  aikana.

Sievi Hyvinvointitilat on solminut sopimuksen hoivahankkeiden rakentamisesta Hausjärvelle, Hämeenlinnaan, Isokyröön, Mäntsälään ja Suonenjoelle. Hausjärven ja Hämeenlinnan nuorisokotien rakennustyöt ovat jo käynnissä. Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa hankkeet hoivaoperaattorien käyttöön Avaimet käteen -palveluna ja toimii hankkeiden vastuullisena hankekehittäjänä sekä päätoteuttajana. Hankkeiden kokonaisarvo on noin 13 Meur.

– Olemme erittäin iloisia uusista yhteistyöhankkeista. Meillä on vahva osaaaminen nuorten ryhmäkotien toteuttamisessa ja kyseessä olevat hankkeet ovat ydinosaamistamme, iloitsee  Sievi Hyvinvointitilojen kaupallinen johtaja Tero Toiviainen.

Ota yhteyttä jos harkitset toiminnan laajentamista tai haluat siirtää toimintasi uusin ajanmukaisiin tiloihin. Meidän kanssa hoivanhanke onnistuu! Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme TÄSTÄ.

Lisätietoja:

Tero Toiviainen, kaupallinen johtaja, Sievi Hyvinvointitilat

tero.toiviainen@sievihvt.fi

040 776 6480

 

Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa vuokrattavia hyvinvointitiloja yhdellä sopimuksella, kiinteään vuokrahintaan ja ennalta sovittuun aikatauluun palveluasumisen, hoivan ja varhaiskasvatuksen tarpeisiin Avaimet käteen -toimintamallilla.