<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=520878405567709&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Henkilöesittely: Ollimatti Lehto, suunnittelupäällikkö

Henkilöesittely: Ollimatti Lehto, suunnittelupäällikkö

Henkilöhaastatteluvuorossa on tällä kertaa suunnittelupäällikkö Ollimatti Lehto Kempeleestä.

Ollimatti on kotoisin pohjoisesta, Pudasjärveltä, mutta muutti Ouluun opiskelujen takia ja myös työt ovat sittemmin löytyneet Oulun alueelta. Ollimatin toimenkuvaan Sievi Hyvinvointitiloilla kuuluu kohteiden lupa- ja erikoissuunnittelun ohjaus.

Hän on aloittanut työuransa rakennusalalla talonrakentajana vuonna 2013. Ennen sitä hän kävi ammattikoulun rakennuspuolen ja myöhemmin valmistui myös rakennusinsinööriksi.

Ollimatti tuntee aiemman työhistoriansa vuoksi rakennuslupaprosessin ja rakentamisen osa-alueet hyvin ja hän kertoo, että siitä on paljon hyötyä nykyisessä tehtävässä. Työ suunnittelunohjauksessa vaatii tarkkuutta ja monen asian, osa-alueen ja aikataulujen yhdistämistä. Tehtävä vaatii myös hyviä sosiaalisia taitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä esiintymiskykyä.

- Haastavinta tässä työssä onkin mielestäni esiintymistilanteet, jotka monesti jännittävät. Mutta kun esiintymistilanteita on niin paljon, se ehkä kokemuksen myötä helpottuu, Ollimatti kertoo.

- Tällä hetkellä haastetta tuo myös rakennusluvitusten aikataulut, sillä ympäri Suomea rakennetaan paljon ja luvitus on yleisesti hidasta hakemusten suuren määrän takia, Ollimatti jatkaa.

Vapaa-ajalla Ollimatti rentoutuu ja lataa akkujaan matkustellen, kotona perheen kanssa ja syksyisin metsästäen ja vaellusreissuilla. Viikoittain Ollimatti pelaa myös sählyä ja frisbeegolfia kaveriporukkansa kanssa.

Työssään Sievi Hyvinvointitiloilla Ollimatti on viihtynyt erinomaisesti.

- Meillä saa olla täysin oma itsensä ja kaikkien työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan oikeasti. Töitä tehdään yhdessä ja apua tietää saavansa, kun sitä tarvitsee. Tosi mukava on myös tuntea, että tekemiseeni luotetaan.

Hänen mielestään työkaverit tuovat paljon iloa työntekemiseen. Ollimatti kertoo myös, että Sievi Hyvinvointitiloilla toimintatavat ja prosessit ovat erityisen selkeät.

- Tiedän, mitä minulta odotetaan ja saan itse kehittää omat työtavat minulle sopiviksi. Meillä on myös viihtyisä työympäristö ja toimivat työkalut, Ollimatti luonnehtii.

Ollimatti suosittelee Sievi Hyvinvointitiloja kaikenlaisten hoivatilojen ja päiväkotien rakennuttajaksi.

- Me ollaan parhaita: Sievi Hyvinvointitilat on myös asiakkaan näkökulmasta helposti lähestyttävä, luotettava, selkeä ja läpinäkyvä kumppani. Sovituista asioista pidetään kiinni ja asiakas voi olla varma, että saa laadukkaan lopputuloksen.